Frații Lucian și Augustin Viziru nu-și vorbesc! Ce a povestit Augustin cu lacrimi în ochi! | VIDEO

Gabriel Alexandrescu
20.11.2023
Frații Lucian și Augustin Viziru nu-și vorbesc! Ce a povestit Augustin cu lacrimi în ochi! | VIDEO

E din ce în ce mai clar că Lucian și Augustin Viziru nu sunt pe aceeași lungime de undă. Cei doi frați sunt mai mult certați și trec din nou printr-o perioadă în care nu comunică. Cei doi au avut numeroase neînțelegeri în viața personală și nu se feresc să recunoscă public. Mai ales Augustin.

Augustin viziru face senzație de câte ori merge la podcastul lui Țibulcă. Cel puțin asta se vede cu ochii liberi din numărul de vizualizări. Acesta a recunoscut că nu se înțelege deloc bine cu fratele său mai mare, Lucian.

“Nu comunicăm!”, Augustin Viziru

“Nu comunicăm, dar indiferent de situație, toată lumea trebuie să înțeleagă că el rămâne fratele meu pentru totdeauna. Eu nu o să-i întorc spatele niciodată, chiar dacă sunt mai mic. În mine știe că are un punct de sprijin. Și oricine ar încerca să-l întoarcă pe frățiorul meu împotriva mea, nu o să reușească”, a povestit Augustin în podcastul lui Țibulcă. Întrebat la cine se referă, Augustin a refuzat să răspundă: “Lumea încearcă dar… ori am înnebunit, ori am îmbătrânit. Suntem într-un moment în care nu socializăm. Nu s-a schimbat nimic”.

Acesta a mai povestit: “Eu, tot la tine, într-un moment de sinceritate am spus că nu mă înțeleg bine cu el. După care m-a sunat și mi-a zis că mi-am permis să zic asta în public. Că ne spălăm rufele în public… Eu am zis adevărul, dar n-am zis că a murit cineva. De atunci nu am mai vorbit”.

Augustin a rememorat cu lacrimi în ochi și un episod din copilărie, când se duelau pe terenul de tenis sub privirile tatălui lor. “Jucam tenis. Care pe care. Tata în tribună. Încrâncenați amândoi, cu dorință de victorie. Tata a venit atunci și ne-a zis: ‘Băi, fiți atenți, când o să ajungeți amândoi în finala de la Wimbledon, în setul 5, la 6-6, vă strângeți mâna. Nu câștigă nimeni. Eu am înțeles acel lucru. El nu l-a înțeles”.

Lucian: “Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară”

Ce spunea Lucian despre relația cu Augustin după podcastul precedent: “Relația cu Augustin nu a fost una extraordinară pentru că nu am fost pe aceeași lungime de undă. Am avut și avem cercuri diferite de prieteni. Iar până la 14 ani el a fost sacul meu de box, așa că înțeleg de ce nu mă iubește. Eu am simțit mereu o responsabilitate de frate mai mare, să-l ajut în viață și nu pe stradă la bătăi, că acolo se descurca mai bine decât mine. Acum nu ne prea vorbim în urma declarațiilor pe care le-a făcut la podcastul respectiv. M-a sunat de ziua mea. I-am răspuns apoi ne-am certat din nou pentru că mie nu mi se pare normal să dai genul ăla de declarație”.

Lucian (46 de ani) și Augustin Viziru (43 de ani) sunt nepoții lui Gogu Viziru, primul mare jucător de tenis profesionist din istoria României.

Vezi AICI podcastul!