Ce tupeu are Pescobar! Paul Nicolau, replică arogantă pentru un client: “Auzi, bă? Să nu vii…”

Gabriel Alexandrescu
16.11.2023
Ce tupeu are Pescobar! Paul Nicolau, replică arogantă pentru un client: “Auzi, bă? Să nu vii…”

Face ce face Pescobar și iese din nou în evidență. Paul Nicolau a avut o reacție deplasată față de un client care a îndrăznit să îi critice mâncarea de la restaurant. Taverna Racilor a fost închisă de ANPC pentru probleme grave de igienă.

Pescobar = Tupeu

În urmă cu puțină vreme, un client i-a criticat mâncarea de la “Taverna Racilor”. Bărbatul s-a plâns de faptul că este prea scump pentru câtă mâncare primești. Acesta a spus că de banii aceia mănânci mai multe paste, pentru că homarul are puțină carne, restul sunt cleștii și coada.

”100 de lei și mănânci doar paste, că homarul este așa mare încât are 500 de grame, 400 de grame cleștii și coada, restul carne”, i-a scris, pe Instagram, clientul nemulțumit lui “Pescobar”.

Sensibil la critici, Paul Nicolau nu a ratat ocazia să reacționeze printr-un mesaj video postat pe aceeași platformă socială.

“Auzi, bă? Îți dau 100 de lei să stai acasă, îți trimit pe Revolut, să nu vii să mănânci homar. Și de 100 de lei să iei numai miezul din fructe, când te duci la banane, la Mega, să ceri miezul, că ăia cântărește doar coaja. Nucile la fel, iei doar miezul, și la gutui la fel”, i-a replicat patronul acid.

Nu este prima dată când Pescobar le răspunde astfel clienților. De altfel, acesta și-a făcut un obicei din “a da câte 100 de lei pe Revolut” tuturor celor care-i critică restaurantele.

Pescobar deschide o nouă locație. Cu ce bani?

Pescobar va deschide și la Cluj un restaurant, de 1 decembrie, a anunțat el. Rămâne de văzut dacă fițele de București se vor plia în a doua capitală a țării și dacă clujenii vor scoate sute de lei pentru o masă. Se pare că Paul Nicolau nu mai stă așa bine cu finanțele după controlele ANPC. Recent, acesta a anunțat că va vinde două dintre supercarurile pe care le deține, un Lamborghini și un Ferrari.

S-a scris că ANAF i-a pus sechestru pe mașini

După ce a fost executat silit de bancă și are poprire pe conturi pentru o sumă de peste 102.000 de lei, presa scria că Paul Nicolau s-a trezit și cu o parte dintre mașini puse sub sechestru. Conform Gândul, ANAF și o firmă de leasing au luat deja decizia de a pune sub sechestru două dintre mașinile lui Pescobar. Punerea sub sechestru de catre executor nu este un proces definitiv. El poate fi contestat iar ridicarea sechestrului auto poate fi ceruta in instanta pe baza unei contestatii la executarea silită. Cel mai probabil Paul Nicolau a contestat sechestrul și acum poate să-și vândă automobilele în valoare de câteva sute de mii de euro.