“Pescobar” a rămas și fără permis și fără bani. Vinde un Lamborghini și un Ferrari. De supărare sau are probleme cu banii?

Gabriel Alexandrescu
09.11.2023
“Pescobar” a rămas și fără permis și fără bani. Vinde un Lamborghini și un Ferrari. De supărare sau are probleme cu banii?

Paul Nicolau, alias “Pescobar” dă dintr-una în alta. După ce i-au fost închise restaurantele din pricina controalelor ANPC, acum patronul a rămas și fără permis. Ba mai mult, acesta va renunța la două dintre supercarurile pe care le deține, un Lamborghini și un Ferrari.

Pescobar, probleme-n Paradis

Luna și problema pentru faimosul “Pescobar”. De această dată, patronul celebru în social media a anunțat că va vinde două dintre supercarurile sale. Nu recunoaște că ar avea probleme cu banii.

“Dragilor, de vânzare, nu le-a luat ANAF-ul. Vând un Lamborghini și un Ferrari Roma și rămân cu G-ul. Îmi trebuie și șofer, că de pe 15 noiembrie rămân fără permis minim trei luni de zile. Vă anunț eu realitatea!”, a spus Paul Nicolau într-un video pe contul de Facebook al Tavernei Racilor.

Anunțul a stârnit valuri de reacții în social media și mulți dintre fani l-au întrebat dacă nu cumva are probleme cu banii. “Nu-i mai merg vânzările ca înainte de controalele ANAF. Merg, dar nu la fel de bine”, a declarat o sursă pentru infostpot.ro.

 

S-a scris că ANAF i-a pus sechestru pe mașini

După ce a fost executat silit de bancă și are poprire pe conturi pentru o sumă de peste 102.000 de lei, presa scria că Paul Nicolau s-a trezit și cu o parte dintre mașini puse sub sechestru. Conform Gândul, ANAF și o firmă de leasing au luat deja decizia de a pune sub sechestru două dintre mașinile lui Pescobar. Punerea sub sechestru de catre executor nu este un proces definitiv. El poate fi contestat iar ridicarea sechestrului auto poate fi ceruta in instanta pe baza unei contestatii la executarea silită. Cel mai probabil Paul Nicolau a contestat sechestrul și acum poate să-și vândă automobilele în valoare de câteva sute de mii de euro.

Problemele cu legea au început din vară

În vara acestui an, Paul Nicolau a încălcat legea pentru prima dată, deoarece avea două procese pe rol. “Pescobar – subiect de știri în România. Dom’le, că am depășit viteza, că nu știu ce. Da, într-adevăr am depășit viteza, am contestat, că legea îți permite să faci contestație și până îmi vine ‘sentința’, adică probabil că voi pierde dreptul de a conduce, beau o bere și mă doare undeva. Ai înțeles? Că atâta s-a putut!”, explica controversatul om de afaceri la vremea respectivă.