Dorian Popa va face pușcărie! Între 3 și 10 ani îl așteaptă pe influencer. Iubita l-a părăsit

Gabriel Alexandrescu
06.11.2023
Dorian Popa va face pușcărie! Între 3 și 10 ani îl așteaptă pe influencer. Iubita l-a părăsit

În urmă cu o săptămână, în Domnești, Dorian Popa a fost prins sub influența drogurilor în timp ce conducea un Lamborghini. Era îmbrăcat doar în chiloți și testul antidrog a arătat că influencerul era drogat. După ce că riscă închisoarea, Dorian a fost părăsit și de iubită.

Fă ce zice Popa, nu ce face Popa

Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au finalizat analiza toxicologică în cazul lui Dorian Popa și au dezvăluit concluziile acestora. Rezultatele arată că influencerul a furnizat informații eronate atunci când a susținut că, în seara în care a fost oprit de către poliție, nu a consumat canabis, ci doar a fost prezent la o petrecere unde a inhalat fum provenit de la alte persoane.

Conform raportului legiștilor, analiza toxicologică indică faptul că Dorian Popa a consumat canabis înainte de a se urca la volan, contrazicând astfel declarațiile inițiale ale lui Popa. Acest raport poate avea implicații semnificative în ceea ce privește cercetarea și acuzațiile legate de comportamentul lui Dorian Popa în acea noapte, scrie digi24.ro.

Dorian Popa, pasibil de pușcărie

Conform noii legi anti-drog, inițiată de USR, trecută de PNL și augmentată de Alina Gorghiu, Dorian ar trebui să facă pușcărie, pentru consum și să intre în baza de date publică a consumatorilor și distribuitorilor de droguri.

În martie 2023, intrau în vigoare noi modificări ale Legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Totul venea în urma unei inițiative depuse în 2019 de zeci de aleși ai PSD, USR, PMP, ALDE, minorități și PNL. Creșteau pedepsele pentru cultivarea, oferirea, vânzarea, transportul, cumpărarea și deținerea pentru trafic a diferitor droguri. Pentru drogurile de risc, cum e cazul canabisului, limitele de pedeapsă au fost ridicate de la 2-7 ani la 3-10 ani.

Dorian, părăsit de iubită

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație, iar anunțul a fost făcut chiar de iubita acestuia. Babs s-a mutat într-o nouă casă și și-a mutat atelierul pe care îl avea în Domnești.

“Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris fosta iubită a cântărețului la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Gigi Becali îl vrea la pușcărie

De altfel, sunt destule voci din spațiul public care vor ca Dorian să facă pușcărie. “Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm. Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu. Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.ro.

Ce este canabis-ul?

Substanţele conţinute în canabis sau cânepa indiană provoacă o stare de euforie şi sunt considerate droguri. Canabisul se fumează în ţigări sau se inhalează cu ajutorul unei pipe cu apă. În multe ţări canabisul a fost legalizat dacă este folosit în scopuri medicinale.