Dezvăluiri șocante: George Simion, presupus a fi gay. Cine sunt cei doi care susțin asta? Ce a răspuns liderul AUR la întrebarea: “Sunteți homosexual?”

Gabriel Alexandrescu
29.10.2023
Dezvăluiri șocante: George Simion, presupus a fi gay.  Cine sunt cei doi care susțin asta? Ce a răspuns liderul AUR la întrebarea: “Sunteți homosexual?”

George Simion, liderul AUR, este unul dintre cele mai controversate personaje de pe prima scenă politică din România. În vârstă de 37 de ani, George Simion s-a remarcat ca fiind un militant al familiei tradiționale. Totuși, tot mai multe voci îl acuză pe Simion că este homosexual.

Simion, acuzat din toate părțile

În timp ce AUR se pregătește să inițieze demersurile pentru organizarea a două referendumuri, din care unul pentru familia tradițională, multă lume îl acuză pe Simion, bărbat căsătorit, că este gay.

“Vrem să anunţăm iniţierea demersurilor pentru 2 referendumuri importante, pentru familia dintre un bărbat şi o femeie şi pentru numerar. Se va constitui în perioada următoare un grup de iniţiativă la notar. Conform legii, se va organiza o strângere de semnături pentru plăţile în numerar, pentru introducerea în Constituţie a plăţilor cu numerar. Am văzut şi în alte ţări că se întâmplă acest lucru, în Austria, în Elveţia. Sigur, acolo nu există teoria conspiraţiei”, a explicat recent George Simion conform spotmedia.ro.

George Simion s-a născut în data de 21 septembrie 1986, într-o familie din Focșani, județul Vrancea. Pe 27 august, deputatul Simion s-a căsătorit cu Ilinca Simion într-o ceremonie grandioasă. Evenimentul nu a făcut ca zvonurile privind orientarea sa sexuală să dispară.

În 2021, politicianul Ninel Peia a fost prima voce importantă care susținea că Simion este homosexual. “George Simion locuiește de ani de zile într-o garsonieră (…) împreună cu un alt tânăr (…) orientarea sexuală a lui Simion nu este deloc una tradițională (…) am vrea să mai știm și dacă Simion are o relație amoroasă cu tânărul membru fondator al AUR cu care locuiește împreună (…)”, spunea Peia la vremea respectivă.

A urmat Diana Șoșoacă care l-a acuzat că nu-și recunoaște orientarea sexuală. “Nu sunt homosexual (…) Sunt aberații”, avea să spună Simion potrivit g4media.ro.

Simion, întrebat la televizor despre orientarea sa

Inivitat la Denise Rifai, liderul AUR a primit frontal întrebarea: “Sunteți homosexual?”. “Doamne ferește!”, a fost răspunsul direct al politicianului.

Acesta a comentat declarațiile lui Ninel Peia: “Respectivul nu este un coleg, este de la un alt partid, vrea sa dea in noi. Am fost facut tigan, mason, homosexual si toate aberatiile din lume. Poate să confirma iubitele mele. Din pacate, in viata privata, afirmatii de genul asta, un jurnalist a fost la tata acasa si au incercat sa arunce cu noroi in noi, insa odata ce intri in mocirla cu porcii, trebuie sa te bati cu ei”.

Simion, favorit să prindă turul al II-lea la alegerile prezidențiale

Cu scandal și cu telefonul în mână, Simion are milioane de adepți în România. Un sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro arată că George Simion ar putea ajunge în turul al II-lea la alegerile prezidențiale. Sondajul relevă că George Simion este contracandidatul ideal în turul 2, unde ar pierde în fața posibililor oponenți.

Liderul AUR George Simion ar pierde într-un scrutin în care contracandidaţi ar fi Mircea Geoană, Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă, notează digi24.ro.