Când va fi Black Friday la Emag anul acesta?

Gabriel Alexandrescu
12.10.2023
Când va fi Black Friday la Emag anul acesta?

Mulți dintre cei care vor să-și cumpere un produs mai ieftin așteaptă ziua de Black Friday. În România, cei de la eMag dau direcția când vine vorba despre BlackFriday! Anul acesta vor face Black Friday vineri, pe 10 noiembrie, deși eMag încă nu a făcut anunțul oficial.

Pe site-ul eMag, retailer-ul specifică doar luna: “Black Friday la eMAG are loc în fiecare an în luna noiembrie, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte si reduceri. Evenimentul se desfasoara pe durata unei singure zile, cunoscută drept Vinerea Neagra.

Printre produsele care se regasesc in oferta eMAG Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion ai articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casa si gradina, produse de ingrijire personala pentru adulti si copii, mobila, jucarii, anvelope si produse speciale.

Black Friday la eMAG inseamna si reduceri ale partenerilor din Marketplace.”

Ce este Black Friday?

Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente pentru cumpărătorii din întreaga lume. Aceasta este Sărbătoarea care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun și când magazinele aplică cele mai mari reduceri.

În România, Black Friday nu se sărbătorește mereu în a patra zi de vineri din luna noiembrie. Aici, Black Friday are loc atunci când decid cei de la emag.ro, cel mai mare magazin online de la noi. În țara noastră, conceptul de Black Friday a fost introdus în anul 2011. Tot de către cei de la Emag. Vinerea Neagră debutează la primele ore ale dimineții cu reduceri colosale.

Cum se pregătesc clienții eMag pentru Black Friday?

Aceștia trebuie să-și instaleze aplicație și să activeze notificările pentru a fi la curent cu ofertele de Black Friday. Au șanse în plus să vâneze reduceri cei care se abonează la newsletterul eMAG.