2.600 lei în plus, pe lângă pensie! Casa de Pensii a confirmat chiar astăzi

Gabriel Alexandrescu
10.10.2023
2.600 lei în plus, pe lângă pensie! Casa de Pensii a confirmat chiar astăzi

Vești bune pentru pensionari: se oferă bilete de tratament balnear pentru seniori. Casa de Pensii Gorj a anunțat că biletele sunt disponibile să fie ridicate până la finalul acestei săptămâni.

Biletele de tratament balnear pentru pensionari aferente Seriei a 15-a sunt disponibile pentru ridicare până la sfârşitul săptămânii. Anunțul a fost făcut de către Casa de Pensii. Sejururile sunt de 16 zile, ele incluzând cazare, masă și tratamentul pentru pensionari.

A fost aprobată acordarea biletelor de tratament balnear pentru pensionari. În unităţile de tratament balnear ale Casei Naţionale de Pensii Publice urma să fie asigurat un număr de maximum 60.420 de bilete de tratament. Nu toate locurile au fost ocupate, astfel că se fac suplimentări pe final de an.

Casa Județeană de Pensii Gorj a anunțat că marți, 10 octombrie, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru Seria nr. 15 din 2023, cu data de intrare în perioada 13-16 octombrie 2023.

Doar titularul sau o persoană desemnată cu procură autentificată poate ridica biletele Sursa citată informează că biletele de tratament balnear pentru pensionari se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora. Acestea sunt eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane desemnate. Aceasta are nevoie de procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit de către titular să ridice biletul de tratament balnear.

Se mai precizează că biletele de tratament balnear vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit, tocmai de aceea, seniorii dornici să se relaxseze vor fi nevoiți să se grăbească.

Comunicatul Casei de Pensii Gorj:

„Astăzi, 10.10.2023, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru seria nr.15/2023 cu data de intrare în perioada 13 – 16 octombrie 2023, in urmatoarele statiuni: Buziaș (6 locuri), Călimănești/Căciulata (25), Herculane (14), Olănești (10 ), Sovata (2), Vatra Dornei (4). Datorita timpului foarte scurt de la alocarea biletelor pana la plecarea in statiune, seria nr.15 va fi distribuita pe principiul „PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT”.