O cântăreața celebră are cancer mamar în stadiu terminal

Morcovescu Ana-Maria
27.08.2020
O cântăreața celebră are cancer mamar în stadiu terminal

Cunoscuta cântăreață britanică Sarah Harding, membră a formației Girls Aloud, a dezvăluit că suferă de cancer mamar în stadiu avansat, relatează Digi24, care citează Sky News.

Vedeta de 38 de ani spune că știrea poate fi șocantă, însă crede că acum era cel mai potrivit moment pentru a vorbi despre suferința ei. Într-o postare pe Twitter însoțită de un selfie cu ea pe patul de spital, a scris între altele. „Nu există o modalitate ușoară de a spune acest lucru și, de fapt, nici măcar nu-mi vine să cred că este adevărat când scriu asta, dar iată. La începutul acestui an am fost diagnosticată cu cancer la sân, iar în urmă cu câteva săptămâni am primit vestea devastatoare că boala s-a răspândit și în alte părți ale corpului meu”.

Cântăreața britanică a dezvăluit și detalii legate de tratament, mărturisind că face ședințe săptămânale de chimioterapie. „Urmez în prezent ședințe săptămânale de chimioterapie și mă lupt cât pot de tare. Am înțeles că ar putea fi șocant să citești așa ceva pe social media, dar nu asta este intenția mea. Săptămâna trecută s-a spus în mediul online că am fost văzută la spital, așa că simt că acum este momentul să-i anunț pe oameni despre ceea ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod la care m-am gândit că pot să fac acest lucru”, a mai precizat Sarah.

Cine este Sarah Harding?

Cântăreață, actriță și fotomodel de succes, Sarah Harding a devenit cunoscută în 2002 atunci când a concurat pentru show-ul „Popstars: The Rivals”, difuzat la postul de televiziune britanic ITV, care avea ca obiectiv înfiinţarea unei trupe de fete şi a uneia de băieţi.

Sarah Harding a reușit să ajungă până în finală, unde a fost votată ca să facă parte din noua trupă pop Girls Aloud, alături de Cheryl Tweedy, Nadine Coyle, Nicola Roberts și Kimberley Walsh. Girls Aloud a activat la începutul anilor 2000.

Grupul a lansat câteva piese de mare succes în Marea Britanie, cum ar fi „Sound of the Underground”, „The Promise”, „Love Machine”, „Jump” şi „Call The Shots”. Ultimul lor album, „Out of Control”, a fost lansat în 2008.

După o pauză de patru ani, fetele de la Girls Aloud s-au reunit în 2012 pentru a lansa o compilaţie aniversară cu cele mai cunoscute piese ale lor şi pentru a întreprinde un turneu. Un an mai târziu, trupa a anunțat oficial destrămarea.

După desființarea trupei, în 2013, Sarah a lansat albumul solo a jucat în câteva filme, precum „Run for Your Wife” şi „St. Trinian’s 2: The Legend of Fritton’s Gold în 2016 a făcut parte din reality show-ul „The Jump” de la postul de televiziune Channel 4, iar în 2017 a câştigat ultima ediție a „Celebrity Big Brother”, devenind, astfel, ultima femeie câștigătoare a acestui show.

Foto: The Guardian